Benvolguts/des col·legues!

Seguiu enviant contribucions a: Català al vostre centre , Catalan’s Got Talent !!

i qualsevol pregunta a: encatalavives@gmail.com


Us donem la benvinguda al 

II Webcongrés Internacional 

per a la promoció de la cultura en llengua catalana!

El menú que teniu al costat us portarà a les seccions diferents de la conferència.

1)    Matrícula: Registre dels participants:

Els vostres detalls serviran per accedir al congrés; però s’arxivaran anònimament. Ací trobareu també el formulari de permís de participar que requereix la signatura de pare, mare o persona responsable dels menors de 18 anys.

2)    Qüestionaris inicial i final:

L’avaluació del nostre projecte se basarà en el vostre feedback anònim. Es prega emplenar els formularis degudament.

3)    Webinaris (apartat acadèmic):

La contribució d’una sèrie d’universitaris internacionals cerca de complementar els vostres estudis. Els temes són de sociolingüística comparada i cultura.

4)    Català al vostre centre:

Ens interessa la vostra participació. I us invitem a preparar un informe (2-5 minuts) sobre qualsevol tema d’interès local. (El vostre institut té nom? Qui fou aquell personatge? El vostre barri/ poble té alguna història curiosa? Qui fou el Papa Lluna, Isabel de Villena, per exemple? O per què és tan famosa la cúpula d’Altea?) 

Serà un treball en equip (guionista, càmera, locutor/a, director/a, etc.) Els estudiants internacionals han fet un xicotet reportatge del català al seu centre que us pot servir de model. I tots els participants rebran un pin de la secció de català de la Universitat de Cambridge. Vegeu-lo ací.

5)    Catalan’s Got Talent:

És imprescindible passar-s’ho bé participant a aquest webcongrés. Esperem la vostra contribució. Ens vam divertir molt en la primera edició amb sketches, recitals, cançons. Per què no mireu la col.lecció a Facebook (en valencia), Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCoaWgtqjiCrs-2ml9uIX5cA) o la web www.envalencia.org? Al final hi haurà votació per decidir les contribucions més populars.

6)    Fórums (apartat acadèmic):

Si ha interessat algun tema en particular i, amb el/la professor, heu decidit treballar  algun tema en particular, podeu demanar més informació i orientació als nostres ponents que contestaran les vostres preguntes en el xat del congrés.

Invitació original a participar en el congrés:


2 thoughts on “”

Leave a Reply

Your email address will not be published.